Et vers og en tegning for hver bok i Bibelen

Med eget uttrykk

Det finnes mange barnebibler på norsk. Det finnes mange fargeleggingsbøker også. Men så vidt vi har sett finnes det svært få, om noen, kombinasjoner av fargeleggingsbøker hvis innhold er ene og alene fra Bibelen.

I serien Fargelegg Bibelen, som består av 6 bøker, vil barna få en smakebit av hver eneste av Bibelens 66 bøker, gjennom et bibelvers og en side for fargelegging.

Det er også lagt opp til at de litt større barna kan bruke boka til skrive- og memoreringstrening, gjennom å fylle ut manglende ord i de ekstra bibelsitatene på hver side.

Målgruppe

Først og fremst er disse bøkene myntet på deg med små barn selv, eller som er så heldig å være bestemor eller bestefar, onkel eller tante til noen. Vår erfaring med bøkene viser at vi har god respons innenfor aldersgruppen 4-12 år. Tanken er at bøkene kan hjelpe barna til å bli glad i Bibelen på en litt annerledes måte, og også at boken kan virke ufarliggjørende for foreldre som er mindre vant til kristen barnelitteratur.

Bestill

Bøkene kan bestilles i komplette sett (1-6) ved å klikke her, eller du kan plukke de med deg (enkeltvis eller komplette sett) i fra Bok og Media sine butikker.

Har du ønske om å bruke boken i ditt barnearbeid, barnelag, søndagsskole eller lignende? Kontakt oss direkte for avtale om bruk og pris.